fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

VK Media lanserar ny annonstjänst

Publicerad: 5 november 2019, 11:53

VK Media rullar ut självbetjäningsverkyg för annonsörer.

Foto: VK Media

VK Media rullar ut verktyg för kunder att själva boka och följa annonsresultat i realtid: ”Vi vill ge våra kunder en större kontroll”, säger Michael Burman som är chef för företagsmarknad på VK Media.

Ämnen i artikeln:

VK Media

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


I november är det premiär för VK Medias nya självbetjäningsportal för digital annonsbokning. Tjänsten ska ge kunderna större förståelse för digital marknadsföring och dessutom göra bokningen både enkel och tidseffektiv.

- I praktiken innebär den nya portalen att en kund inte behöver ringa en säljare för att boka en digital annons utan kan i stället, när som helst på dygnet, göra en bokning själv. Att också kunna göra styrningar och val ger en större kontroll för våra kunder. Portalen gör det både enkelt och snabbt att boka, kommenterar Erik Wännman, som är Affärsutvecklare Digitalt på VK Media, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: VK Medias nya drag – levererar bredband 

Michael Burman som är chef chef för företagsmarknad på VK Media, ser verktyget som ett sätt för mediehuset att vara en möjliggörare för kunderna. 

– Vi vill ge våra kunder en större kontroll över sina annonsbokningar och i förlängningen tydliggöra värdet av att annonsera genom oss. Så fort de känner behov av marknadsföring kan de starta direkt, det känns jättekul att kunna säga så, säger han.

VK Media har nyligen även startat upp en mediebyråverksamhet, som Dagens Media tidigare har berättat om. 

 

 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev