Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Vi tar Mersmak från Åkesson & Curry

Publicerad: 23 April 2010, 13:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

Tidningen Vi startar kundtidningsbolag och startar med att ro i land ett tungt uppdrag i Coops kundtidning Mersmak.


– Jag har fått styrelsens uppdrag att se till att Vi växer. Kundtidningsbolaget är en del av den strategin. Det finns en stor kompetens inom Vi som jag tänker utnyttja. Det blir också aktuellt med nyanställningar, säger Annelie Rogeman, vd för Vi.

Hur många nyanställningar kan det bli fråga om?

– Det återstår att se, men en handfull. Det beror lite på hur många uppdrag vi får; utöver Mersmak pratar vi med fler presumtiva kunder.

Annelie Rogeman har ett förflutet i kundtidningsförlaget Appelbergs styrelse och säger att hon har lärt sig mycket om branschen där.

– Det är hård konkurrens på marknaden men en fördel som vi har är att vi är journalister och inte reklampersoner. Vi gör tidningarna på ett annorlunda sätt och det är min övertygelse att kvalitet lönar sig.

Det första Vi-producerade numret av Mersmak är nummer nio, som släpps i oktober. Vi planerar att växa också vid sidan av kundtidningsbolaget. I oktober 2008 startades tidningen Vi Läser och i september är det dags för ytterligare en ny titel.

– Det blir en tidning som heter Vi plus ett ord till, ett kvalitetsmagasin men mer än så vill jag inte säga.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.