Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

”Vi ser över rollen”

Publicerad: 30 augusti 2011, 11:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:00

Citypaketets vd Dan Morén lämnar posten efter tio år för att bli annonsdirektör på DN. Göteborgs-Postens vd och Citypaketets ordförande Ricard Robbstål kommenterar avgången.


Citypaketet, som är ett annonssamarbete mellan Bonnier-ägda DN och Sydsvenskan samt Stampen-ägda GP, står nu utan vd när Dan Morén går till DN efter tio år på posten.

– Vi befinner oss i en rekryteringsprocess och har ett antal kandidater, men vi har inte satt ner foten ännu, säger Ricard Robbstål, som både är vd på GP och ordförande i Citypaketet.

Avgående vd:n Dan Morén kommer att vara med som uppdragsgivare i rekryteringsprocessen, som även ska skötas av Ricard Robbstål och Sydsvenskans vd Lars Dahmén.

– Det är vi tre som håller i rekryteringen. Som en naturlig följd av att vi byter vd efter tio år, så passar vi också på att fundera över om det är något vi behöver ändra på när det gäller rollen eller Citypaketets profil, säger Ricard Robbstål.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News