Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Veckorevyn gör specialnummer med Libresse

Publicerad: 15 December 2010, 11:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:27

Veckorevyn gör ett specialnummer som distribueras med Libresse förpackningar.


Med start i veckan får alla som köper Libresse en Veckorevyn i miniformat på köpet i Citygross-butikerna. OPP Sweden står bakom idén och kampanjen pågår i två veckor. Det här är första gången som Veckorevyn gör något liknande.

– Vi tyckte det var roligt att testa den här nya kanalen för att exponera vårt varumärke och presentera ett erbjudande. Det kändes naturligt att samarbeta med Libresse eftersom vi redan har ett annonssamarbete och vet vi att vi når rätt målgrupp genom dem, säger Cathrin Olausson, marknadschef på Bonnier Tidskrifter.

Minitidningen ska ge ett smakprov på Veckorevyn genom att presentera utdrag från olika avdelningar i tidningen.

Kampanjen är ett testskott, som kan få en uppföljning beroende på responsen från prenumerationserbjudandet. Cathrin Olausson tror att den här typen av distributionsvägar kommer att bli allt vanligare framöver.

– Vi måste hela tiden hitta nya kanaler eftersom försäljning i butik blir allt tuffare med färre försäljningsställen. Bonniers satsning på Ipad-magasin är en väg och att samarbeta med annonsörer är en annan.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.