Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Uppdraget: Fixa 30 000 prenumeranter – på ett år

Publicerad: 11 Oktober 2019, 06:06

SvD:s tjänstlediga publisher Fredric Karén har varit på Toronto Star i nio månader nu. För Dagens Media berättar han om arbetet på tidningen.

Foto: Rick Madonik

När Fredric Karén kom till Toronto Star vid årsskiftet dök många bilder från det digitala transformationsarbetet på Svenska Dagbladet upp. Så det var bara att kavla ärmarna igen – men den här gången delvis med facit i handen. Dagens Media träffar Fredric Karén på det klassiska redaktionsgolv där ”Alla presidentens män”, världens mest kända journalistfilm, spelades in.


Ämnen i artikeln:

Dagens MediaSvenska DagbladetFredric Karén

Toronto Star är en legendarisk tidning. Kanadas största, grundad på 1890-talet, en progressivt liberal tidning vars uttryckliga mål är att stå på den lilla människans sida. Tvåhundra journalister producerar nyheter

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.