Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

UNT plockar försäljningschef från Schibsted

Publicerad: 23 augusti 2021, 13:39

UNT har hämtat Fredrik C Nilsson från Schibsted Marketing Services.

Fredrik C Nilsson lämnar Schibsted Marketing Services för rollen som försäljningschef på mediehuset Upsala Nya Tidning (UNT).


Ämnen i artikeln:

UNTSchibsted

På Schibsted Marketing Services har Fredrik C Nilsson närmast haft ansvar för Schibsteds analoga annonsprodukter. Tidigare har han också varit annonschef, affärsområdeschef och försäljningschef på Svenska Dagbladet.

Men nu går han alltså till UNT för att bli försäljningschef. Där ersätter han Sandra Löwgren som fått en ny roll inom NTM-koncernen som affärsområdesansvarig.

– Med Fredrik får vi en erfaren ledare med stort kunnande om försäljning och ett varmt hjärta för både kunder och medarbetare, säger UNT:s vd och chefredaktör Kalle Sandhammar, i ett pressmeddelande.

- Det finns inget finare än lokal journalistik. Närheten till marknaden lockar mig och jag är full av både förväntan och ödmjukhet inför att lära känna medarbetare och kunder i Uppsala med omnejd, säger Fredrik C Nilsson, som tillträder den 30 augusti.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

UNTSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News