Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Tv-kock blir chefredaktör

Publicerad: 26 augusti 2011, 08:27
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Tv-kocken i SVT:s "Gokväll", Maud Onnermark, blir ny chefredaktör för tidningen Matmagasinet. Hon ska även leda teamet bakom Aller Medias nya matbolag.


Maud Onnermark lämnar redaktionschefsjobbet på kundtidningsförlaget för att bli chefredaktör för Aller Medias tidning Matmagasinet i höst.

Hon har en bakgrund som tv-kock på SVT, men har även arbetat på flera olika mattidningar som Allt om Mat och Laga Lätt, som hon var med och startade. Hon är även författare till flera kokböcker.

Maud Onnermark blir även teamledare för Aller Medias nystartade bolag Mat & Vänner förlag, som ska ge ut medieföretagets mat- och dryckestitlar - Mat & Vänner, Baka, Mat & Vänner Vin och Matmagasinet.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med om en sådan här satsning, en nystart där det faktiskt finns en tidning för alla matintresserade, säger Maud Onnermark i ett pressmeddelande.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News