Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

"Trodde Expressens ledare skulle vara intelligenta"

Publicerad: 4 augusti 2011, 11:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

Expressens ledarskribent Sakine Madon går i dag till hårt angrepp mot entreprenören och Gringo-grundaren Carlos Rojas, som slår ifrån sig kritiken.


Ämnen i artikeln:

ExpressenSakine Madon

Det är i en ledare med rubriken "12 lax för en natt i Botkyrka" som Sakine Madon går till generalangrepp mot Carlos Rojas, med anledning av att han blåser nytt liv i tidningen Gringo.

Men framför allt är hon kritisk till vad hon kallar en "rundvandring" i Botkyrka. Ett nytt projekt som Carlos Rojas anordnar för lokala politiker:

"Kunskapsbärande, yeah right. Om nu lokalpolitiker är jättesugna på att sätta sin fot i ett miljonprogram kan jag tänka mig att för en gång skull göra en samhällsinsats och ta emot besökare. Skillnaden mellan mitt förslag och utflykten med Gringo-Rojas? Tja, vi kan ha trevligt utan att ta hutlösa 11 900 plus moms per person".

Hon anklagar också Carlos Rojas för att vara oseriös.

"Rojas hade efter projekten Latifeh och Gringo både konkurs och anmälan för ekobrott bakom sig. Ändå framställs dessa återkommande idéer som seriösa".

När dagensmedia.se når Carlos Rojas säger han att han inte förstår kritiken.

– Jag vet inte var hon fick det här med rundvandring ifrån. Det är en tvådagarsutbildning om läget i Sverige som jag leder. Det här blir bara konstigt.

Han menar att det istället handlar om att Sakine Madon ogillar honom som person.

– Sakine har skrivit syrliga saker om mig förut och verkar ha något personligt mot mig. Men det är rätt kul för hon är ganska ensam om det.

Vad tycker du om kritiken som framförs i ledaren?

– Det jag kan säga är att jag trodde att Expressens ledare skulle vara intelligenta och kunskapsbärande.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ExpressenSakine Madon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News