Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Tre nya försäljningsdirektörer på Bonnier News

Publicerad: 11 juni 2021, 08:09

Paul Brandenfeldt, John Sjölund och Anna Granditsky blir försäljningsdirektörer i Bonniers nya säljorganisation.

Anna Granditsky, Paul Brandenfeldt och John Sjölund är nya försäljningsdirektörer på Bonnier News Sales.


Ämnen i artikeln:

BonnierBonnier News Sales

Nyligen stod det klart att Alexander Lydecker fick utökat ansvar i samband med att Bonnier News samlar de svenska verksamheterna för koncernens läsarintäkter i en central organisation. Och nu väntar fler förändringar, framgår av ett pressmeddelande.

Säljorganisationen delas upp i tre delar och samtidigt tillsätts tre nya försäljningdirektörer med olika ansvarsområden, men ett gemensamt ägandeskap för Bonnier News Sales som helhet. Uppdragen går till Anna Granditsky, Paul Brandenfeldt och John Sjölund.

Fokus i respektive säljområden blir nationellt, lokalt och business to business.

Paul Brandenfeldt får ansvar för Dagens Nyheter och Expressen/Lifestylegruppen, Anna Granditsky för Bonnier News Local och John Sjölund för Di-gruppen. Samtliga rapporterar till Bonnier News CCO Alexander Lydecker.

– Genom att samordna Bonnier News verksamheter för läsarintäkter kraftsamlar vi och skapar möjlighet för rejäl tillväxt av läsaraffären. Mitt fokus den närmaste tiden kommer vara, att tillsammans med medarbetarna, optimera den nya läsarintäktsorganisationen och forma en gemensam målbild. Då känns det väldigt tryggt att kunna lämna över det dagliga ansvaret för Bonnier News Sales till rutinerade kollegorna Paul, Anna och John, säger Alexander Lydecker i en kommentar.

Den nya säljorganisationen ska vara i gång den 1 juli 2021.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BonnierBonnier News Sales

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev