torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Tranås-Posten hittar ny chefredaktör hos Tranås kommun

Publicerad: 4 maj 2022, 11:43

Carl-Johan Larsson blir ny chefredaktör på Tranås-Posten.

I höstas förvärvade Bonnier News Local Tranås-Posten. Nu får tidningen en ny chefredaktör – som rekryteras från Tranås kommun.

Ämnen i artikeln:

Bonnier News LocalDagspress

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


I november 2021 förvärvade Bonnier News Local lokaltidningen Tranås-Posten och systertidningen Boulevard. I januari gick Lasse Bernfalk in som tillförordnad chefredaktör.

Men nu har man alltså hittat en ny chefredaktör. Carl-Johan Larsson, med ett förflutet i roller som redaktionschef, nyhetschef, redaktionell samordnare och reporter inom Hall Media, kliver in på posten. Han kommer närmast från Tranås kommun där han arbetat som avdelningschef för allmänkultur, öppen ungdomsverksamhet och administration.

– Det är något visst med journalistik och att göra tidning är bland det roligaste som finns. Tempot och närvaron i samhället och variationen av ämnen som man hamnar i är väldigt lockande, säger Carl-Johan Larsson, i ett pressmeddelande.

Enligt honom kan Tranås-Postens läsare också fortsättningsvis se fram emot intresseväckande lokaljournalistik.

– Tranås har fördelen att ha två lokaltidningar, vilket är fantastiskt i en så pass liten kommun. Tranås-Posten ska fortsätta vara bra på att ta fram egna nyheter, spegla samtiden och göra bra personporträtt som berör. Det gäller att fortsätta i den traditionen.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev