Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Träffa Dagens Media på Meg

Publicerad: 7 Mars 2012, 15:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Dagens Media flyttar ner halva redaktionen till Mediedagarna i Göteborg, som äger rum i morgon och på fredag på Svenska Mässan.


Mediebranschens behov av möten, diskussioner och kunskapsutbyten har aldrig varit större.

Vi står inför enorma utmaningar, med en accelererande omställning från print till digitalt, med en ifrågasatt journalistroll, ett växande behov av nya affärsmöjligheter, samt en ständigt ökande konkurrens om såväl annonspengar som konsument­ernas tid och plånböcker.

Med det här som bakgrund valde vi på Dagens Media att gå in och stötta Bok & Biblioteks initiativ med Mediedagarna i Göteborg, Meg.

Under Meg, som äger rum i morgon och på fredag, flyttar vi ner halva Dagens Medias redaktion till Svenska Mässan i Göteborg.

Kom gärna förbi och säg hej, eller låt dig bli intervjuad av våra journalister Niclas Rislund, Dante Thomsen, Kristin Djerf eller Martin Schori (kontaktuppgifter finns här).

På torsdagseftermiddagen, med start klockan 17.00, arrangerar Dagens Media ett mingel i anslutning till vår monter. Under minglet intervjuas GT:s nya chefredaktör Frida Boisen, som också pryder vår specialtidning om Meg.

Missa inte heller vår rapportering från Meg på dagensmedia.se.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.