Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Tidningen Ångermanland hittar ut på internet

Publicerad: 8 december 2021, 10:20

Foto: Hanna Persson/Tidningen Ångermanland / Izabelle Nordfjell/Örnsköldsviks Allehanda

För första gången kommer Tidningen Ångermanland få en egen sajt på internet. Materialet har tidigare publicerats på Allehanda.se. ”Äntligen”, säger chefredaktören Oskar Nord.

Ämnen i artikeln:

Bonnier News LocalDagspress

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


 

Material från Härnösand, Kramfors och Sollefteå kommer från och med idag publiceras på tidningenangermanland.se istället för allehanda.se som delats med Örnsköldsviks Allehanda sedan 2007.

– Äntligen, det här har varit efterlängtat bland läsarna. Nu kan vi presentera våra lokala nyheter på ett tydligare sätt, säger chefredaktören Oskar Nord i ett pressmeddelande.  

– Vårt primära fokus är att göra journalistik nära våra läsare, och det blir mycket lättare på en egen sajt som kommer närmare, fortsätter han.

Att allehanda.se blir nu Örnsköldsviks Allehandas egen sajt är dess chefredaktör, Sandra Bygdén Shameh, glad över. 

– Vi på ÖA får möjlighet att utveckla vårt sätt att göra journalistik ännu mer – och detsamma gäller för Tidningen Ångermanland. Även om vi till vardags rör oss i olika kommuner, så skapas nu större möjligheter och utrymme för att granska händelser, företeelser och nyheter i Ångermanland från två håll. Med det sagt: Allehanda.se har alltid varit Örnsköldsviks främsta nyhetskälla och det ska vi fortsätta vi att vara, säger hon.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev