Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Thomas Mattsson: ”Public service-kritiken tystnade”

Publicerad: 8 April 2020, 12:14

Minns ni före covid-19? När SD, KD, M och en radda debattörer attackerade public service. Nu, med alla extrasändningar, är det som om ”Alltid nyheter”, alltså Sveriges Radios (SR) försökskanal på nätet 2011 och 2012, har återuppstått, skriver Thomas Mattsson.

Foto: Lindsten & Nilsson

ANALYS. Rekordtrafik och ökad rating. Men minskad lösnummerförsäljning och annonsras. Så ser det ut i hela medievärlden. Hur ska Mediesverige förstå coronakrisen? skriver Thomas Mattsson.


Ämnen i artikeln:

Thomas Mattsson

Vi är mitt i ett exceptionellt nyhetsläge. Lika exceptionellt är att vi hittills inte börjat kritisera exempelvis enskilda löpsedlar, uteblivna direktsändningar, bildval, förstasidesrubriker, tablåläggning, så kallad offerjournalistik eller ens vilken

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Thomas Mattsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.