Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Talentum avskaffar publisher-rollen

Publicerad: 29 augusti 2011, 12:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Jan Huss lämnar rollen som publisher på Talentum Media för att bli projektledare för nya produkter.


Ämnen i artikeln:

Talentum

När Roger Thorén gick från att vara publisher för Talentum Media till att bli vd för Talentum Sverige för ett år sedan tog Jan Huss över. Nu lämnar han publisher-rollen för att kunna fokusera på utveckling av nya tidningsprodukter på heltid.

– Vi måste snabba upp utvecklingen av nya produkter och därmed måste vi skapa resurser för det. Det här är ett sätt att göra det genom att Jan Huss kan fokusera bara på det, säger Roger Thorén.

Talentums publisher-roll, som innefattade allt från att träffa kunder till personalansvar och nyutveckling, blir vilande tillsvidare. Ansvaret delas upp mellan flera chefer.

– Jag tar över en del av arbetsuppgifterna och chefredaktörerna tar över en annan del så att vi får loss en resurs som kan driva nyutvecklingen.

Vad ska Jan Huss göra?

– Vi har ett antal goda, men hemliga, idéer som vi vill få fart på.

Talentum är en börsnoterad finsk mediekoncern. I Sverige äger dotterbolaget Talentum Sweden tidningar som Affärsvärlden, Ny Teknik och Dagens Media.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Talentum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News