Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Sydsvenskan till Stockholm – värvar Fredrik Ivansson

Publicerad: 15 Augusti 2012, 06:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Sydsvenskan öppnar upp ett nytt försäljningskontor i Stockholm. Samtidigt får tidningen en ny försäljningsdirektör i den tidigare TV4 Sverige-chefen Fredrik Ivansson.


Ämnen i artikeln:

SydsvenskanHela Skåne

Fredrik Ivansson har tidigare arbetat på Dagens Industri och Veckans Affärer. De senaste 12 åren har Fredrik Ivansson arbetat på TV4 där han varit med och byggt upp försäljningsorganisationen. Nu senast har han arbetat som försäljningschef på TV4:s lokal-tv-bolag TV4 Sverige.

Nu har han alltså rekryterats av Sydsvenskan där han blir ny försäljningsdirektör med ansvar för tidningens annonsintäkter.

– Det ska bli mycket spännande att få in en person med Fredriks erfarenhet. Han får ett övergripande ansvar för alla våra annonsintäkter och jag är helt övertygad om att han ytterligare kommer att stärka Sydsvenskans roll som södra Sveriges ledande annonsorgan, säger Sydsvenskans vd Lars Dahmén i ett pressmeddelande.

Dessutom gör tidningen flera förändringar på säljavdelningen som innebär att Hela Skåne får en mer renodlad roll samtidigt som ett nytt Stockholmskontor startas. Planen är att "inom kort" ha tre säljare på plats som ska sälja Sydsvenskan, City Malmö och City Lund. Basar över Stockholmskontoret gör Anna Ericson, tidigare försäljningschef på Hela Skåne i Stockholm.

Annonschefen Calle Hessel får samtidigt en ny roll som chef för affärsutveckling.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

SydsvenskanHela Skåne

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.