Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Sydsvenskan tappar annonschef

Publicerad: 17 augusti 2011, 09:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Peter Wallentin lämnar tjänsten som annonschef på Sydsvenskan för att istället ge sig in i möbelbranschen.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Sydsvenskans vd Johan Ståhl har redan lämnat för att ersättas av IDG:s förre vd, Lars Dahmén. Nu försvinner också annonschefen Peter Wallentin, skriver resume.se. Men att tidningen får en ny vd har inget med beslutet att göra säger Peter Wallentin till dagensmedia.se:

– Nej absolut inte. Jag har haft en fantastisk tid på Sydsvenskan och är övertygad om att Lars Dahmén kommer att göra ett jättebra jobb på tidningen.  

Anledningen till skilsmässan är att Peter Wallentin, tillsammans med sin fru, för en tid sedan startade en möbelbutik i Malmö. Butiken ingår i en franchisekedja där han nu blivit erbjuden att gå in i moderbolaget och driva kedjans utveckling framåt.

– Det kändes som en spännande utmaning.

Peter Wallentin jobbar månaden ut och kommer till en början att ersättas internt av en tillförordnad annonschef i Calle Hässel.  Rekryteringen av en ny annonschef har redan inletts.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News