Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Sydsvenskan anställer fyra

Publicerad: 17 december 2021, 06:22

Sydsvenskan rekryterar nya medarbetare, däribland en ny näringslivsreporter samt en poddproducent.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Under de senaste veckorna har Sydsvenskan anställt fyra nya medarbetare.

– Vi är otroligt nöjda och ser fyra nya medarbetare som kommer att hjälpa till att utveckla Sydsvenskans journalistik, säger Sydsvenskans chefredaktör Jonas Kanje, i ett pressmeddelande. 

Miriam Olsson Jeffery rekryteras till rollen som näringslivsreporter. Senast kommer Miriam Olsson Jeffery från en roll som reporter på Di Digital och Dagens industri där hon även haft det redaktionella ansvaret för bevakningsområdet och eventet Female Founders. Hon har även arbetat som Silicon-Valley-korrespondent under åtta år för både SvD Näringsliv och Di. 

Gustav Wirtén blir ny poddproducent hos Sydsvenskan. Tidigare har han arbetat som programledare och producent på SR och UR. 

Eskil Fagerström, som har arbetat på Sydsvenskan under många år, går från en tjänst som reporter och biträdande chef i Lund till att bli chef över Lundaredaktionen. 

Sanna Hjalmarsson går in som biträdande chef och reporter i Lund, hon kommer senast från en tjänst som nyhetschef på Lokaltidningen. 

Samtidigt fastanställer tidningen My Östh Gustafsson som har arbetat som sportreporter på Sydsvenskan under ett par år. 

Alla tillträder sina tjänster i januari, förutom Miriam Olsson Jeffery som börjar i februari. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.