fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

"Sveriges snyggaste man" ny redaktör på Metro Mode

Publicerad: 9 november 2016, 13:51

Vem är egentligen Sveriges snyggaste man? Tydligen heter han Marcus Schuterman och är ny moderedaktör på Metro.

Ämnen i artikeln:

BloggareMetro ModeDagspress

SN

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Metro Mode värvar "Sveriges snyggaste man". Åtminstone enligt chefredaktören Eric Ljunggren, som i ett pressmeddelande presenterade tidningens nyförvärv med orden "Sveriges överlägset snyggaste man". Marcus Schuterman tar över tidigare moderedaktören Martin Hanssons roll.

– Att jobba som moderedaktör för Metro Mode Man är att få arbeta med det jag älskar och gör dagligen, säger Marcus Schuterman i ett pressmeddalande.

Nya moderedaktörens uppgift blir, förutom att ta över herrmodet hos Metro, att starta en bloggkanal på modesektionen där läsarna själva kan läsa om hans vardag.

– Som redaktör jag vill hjälpa män till att leva ett snyggare och smartare liv, säger Marcus Schuterman.

Med både en mamma (Nathalie Schuterman) och en lillasyster (Chloé Schuterman) som stora modeprofiler var det ingen skräll att även storebror Marcus Schuterman skulle intressera sig för klädtrender. De senaste sex åren har ägnats åt utomlandsstudier och arbete inom juridik, digitala strategier och, just det, manligt mode. En meritlista som resulterade i en dragkamp om modeprofilen.

– Det var absolut en match om honom. Exakt hur den utspelade sig det vet jag inte eftersom det var Kia Agerhem, ansvarig för MetroMode, som höll i jakten. Jag vet att andra har bitit sig i läppen över att det var vi på Metro som lyckades fånga honom, säger Eric Ljunggren till Dagens Media.

En som har försökt hämta inspiration av den nyrekryterades mode är Eric Ljunggren.

– Jag har personligen sällan blivit så glad för en värvning. Han är en stilförebild för mig, även om min garderob kanske inte riktigt ligger i linje med hans, säger Eric Ljunggren.

Kanske går chefredaktörens egna klädval en ljus framtid till mötes tack vare nyrekryteringen.

Sedan tidigare har Metro Mode Man även gjort klart med artisten och bloggaren Viktor Frisk till sitt bloggteam.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev