Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Svenska Dagbladet i avtal med Readly

Publicerad: 13 oktober 2022, 06:50

Genom samarbetet får Svenska Dagbladet tillgång till Readlys data.

Foto: Janne Næss/Dagens Media + Readly

Readly och Svenska Dagbladet ingår samarbete. ”I förlängningen tror vi att det här också kommer att leda till att ännu fler tecknar en prenumeration på SvD”, säger Petter Lorentzon, chef för konsumentaffären på Svenska Dagbladet.

Ämnen i artikeln:

ReadlySvenska DagbladetNyheter

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Från och med den 13 oktober får Readly-prenumeranter tillgång till Svenska Dagbladets innehåll. Genom avtalet får Svenska Dagbladet även tillgång till Readlys användardata och annonsstatistik. I det ingår exempelvis siffror över antalet unika besökare och antalet klick på annonslänkar. 

– Vi tror att Readlys prenumeranter vill ha flera perspektiv och är nyfikna på att utforska omvärlden. Bra journalistik kostar och tillsammans med Readly har vi hittat en modell som både stärker läsaren och gör att vi kan fortsätta utveckla journalistiken, säger Petter Lorentzon, chef för konsumentaffären på Svenska Dagbladet, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I förlängningen tror vi att det här också kommer att leda till att ännu fler tecknar en prenumeration på SvD och kan ta del av hela vårt innehåll. 

LÄS ÄVEN: Vi tecknade 28 digitala prenumerationer – här är vad vi lärde oss

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev