Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

SvD Näringslivs kolumnister klara

Publicerad: 23 augusti 2011, 11:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Den 1 september är det premiär för nya SvD Näringsliv. I dag kan dagensmedia.se berätta vilka kolumnister tidningen knutit till sig.


Ämnen i artikeln:

SvD

När Olle Zachrison förra året tog över som chef för SvD Näringsliv startades renoveringsprojektet. Ambitionen med nya SvD Näringsliv är att bli en mer utåtblickande affärstidning som fångar upp intressanta globala perspektiv och som ger skarpa analyser och oväntade perspektiv.

Och för första gången kommer SvD Näringsliv också ha egna kolumnister.

– Vi kallar oss den moderna affärstidningen så det har handlat om att få in personer som är både aktuella och som känns relevanta för det vi vill säga med den uppdaterade tidningen, säger Olle Zachrison, chef för SvD Näringsliv.

Kolumnisterna är:

Stig Fredrikson

Journalist, författare och mångårig utrikeskommentator på SVT som tidigare varit ordförande för Publicistklubben.

Jens Henriksson

Chef för Stockholmsbörsen som tidigare jobbat på Internationella valutafonden i Washington och varit Pär Nuders statssekreterare på Finansdepartementet. Christina Lampe-Önnerud Kemist som uppfunnit det första Svanenmärkta litiumbatteriet och är grundare av batteriföretaget Boston Power i USA. Cecilia Skingsley Chef för ränte- och valutaanalys på Swedbank. Har tidigare varit krönikör på DI.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

SvD

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News