söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

SvD Magasinet flyttar in hos Perfect Guide

Publicerad: 16 augusti 2021, 07:42

Svenska Dagbladets magasin ”Perfect Guide” utökas med 24 sidor om hem, design och bostäder.

Till helgen flyttar Svenska Dagbladets Hem & Design, tidigare SvD Magasinet, från papperstidningen till helgmagasinet Perfect Guide.

Ämnen i artikeln:

SvDSchibsted

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


SvD Perfect Guide utökas med 24 sidor sidor om hem, design och bostäder. Till helgen flyttar nämligen SvD Hem & Design, som förr hette SvD Magasinet, in i det glansiga helgmagasinet Perfect Guide.

Förändringen görs för att utöka tidningens helgerbjudande till prenumeranter. Den nya avdelningen kommer att få den egna vinjetten ”Hem & Design”.

– Det här materialet uppskattas av våra läsare. Många har ett stort intresse för sitt hem. De vill bli inspirerade och hålla sig uppdaterade om nya trender och vi tror att det här materialet kommer mer till sin rätt i magasinet SvD Perfect Guide än som en extra rygg i den vanliga papperstidningen, säger SvD:s chefredaktör och vd Anna Careborg.

Perfect Guides redaktör Hugo Rehnberg menar att omgörningen förbättrar den produkt han är ansvarig för.

– För mig är förändringen extra rolig, eftersom Hem & Design-innehållet stärker SvD Perfect Guide ytterligare. Det blir runt 80 sidors guldkant som landar på hallmattan hos våra läsare på lördagsmorgonen. 

En av de delar som funnits med länge i SvD Magasinet är ”Hemma hos”-reportagen, och de kommer att finnas kvar även framöver.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev