söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

SvD lanserar nya digitala tjänsten "Morgonrapporten"

Publicerad: 23 januari 2019, 07:30

Anna Careborg, tf publisher, Svenska Dagbladet.

Men lanseringen av "SvD Morgonrapport" vill Svenska Dagbladet ta nästa steg i sin digitala resa och affären online.

Ämnen i artikeln:

SvDDagspress

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


"SvD Morgonrapport" beskrivs som en ny tjänst som ska hjälpa Svenska Dagbladets prenumeranter att möta dagen uppdaterade med de viktigaste nyheterna, det lokala vädret och extraläsning.

Både tjänst och innehåll ska skapas av erfarna journalister och ge läsaren en överblick över dagens viktigaste nyheter på mindre än en minut.

"SvD Morgonrapport" finns tillgänglig för prenumeranter på sajten men också som ett nyhetsbrev i mejlkorgen. Lanseringen sker stegvis, om en vecka kommer samtliga prenumeranter ha tillgång till tjänsten.

– Vi har pratat med våra läsare om vad de gillar i vårt erbjudande och vad de tycker vi kan göra bättre. Förutom det uppenbara, att läsningen är hög på morgonen, har vi grävt i vår data för att bättre förstå våra läsare. Vi har skapat en tjänst efter prenumeranternas beteenden och behov, med målet att göra dem sällskap varje morgon, strukturera deras tillvaro och rusta dem för dagen, säger Anna Careborg, tf publisher, i ett pressmeddelande. 

Svenska Dagbladet har styrt om den digitala produktutvecklingen till att helt integreras med både redaktion och marknad. Syftet är att bättre hantera de utmaningar all journalistik står inför i dag och komma närmare läsarna. "SvD Morgonrapport" är först ut att lanseras i det nya sättet att produktutveckla.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev