Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

SvD förlänger mäklarsamarbetet

Publicerad: 28 Oktober 2013, 07:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Svenska Dagbladet och bilagan SvD Magasinet förlänger annonssamarbetet med flera stora mäklaraktörer i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

SvD

Fram till och med 2016 kommer fastighetsmäklarna Skeppsholmen, Per Jansson, Lagerlings, Gadelius, Residence, Tradition, Wrede, Ekenstam och Oscars att gå i SvD Magasinet med sina annonser, som enligt avtalet ska inleda bostadsmagasinets annonsblock.

Kontraktet förlängs med ytterligare tre år.

– Det är väldigt roligt att vi är överens om att fortsätta vårt samarbete. Vi har under alla år jobbat mycket med kundinsikt och 10-gruppen har haft en stor roll i utvecklandet av produkten SvD Magasinet, säger Pierre Bergström, annonsdirektör på Svenska Dagbladet, i ett pressmeddelande.

SvD Magasinet distribueras i SvD:s Stockholmsupplaga samt extradistribueras till utvalda målgrupper i Stockholmsområdet.

– Vi har nu 200.000 unika besökare varje vecka till vår hemsida, mycket tack vare vår generösa annonsering i SvD. För så är det, att det boende man inte känner till kan man heller inte söka efter på Hemnet, säger Skeppsholmen Sothebys vd Lars Andersson i ett pressmeddelande.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

SvD

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.