Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Strömhoppet fortsätter – Johanna Fahlström lämnar Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 4 april 2016, 14:19
Uppdaterad: 4 april 2016, 14:43

Nästa att lämna säljavdelningen är försäjningschefen Johanna Fahlström, som valde att säga upp sig under sportlovet när hon befann sig på andra sidan jordklotet. "Det var på beachen som det hände helt enkelt".

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

JH

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Bonnier Tidskrifter har, under den senaste perioden, haft ett flertal kvinnliga chefer som antingen sagt upp sig eller blivit uppsagda på avdelningen.

Sanna Wijkström och Charlotte Nygren är två av de senaste avhopparna. I samband med deras beslut valde Johanna Fahlström att lämna hon också.

– Jag älskar mitt jobb som jag har, men nu öppnades ett fönster och då valde jag att passa på. Det hade ingenting att göra med att andra kommit och gått på Tidskrifter, fastän jag kan erkänna att det tar på krafterna när det blir olika direktiv med olika chefer hela tiden, säger hon till Dagens Media.

Johanna Fahlström började jobba på Bonnier Tidskrifter 2008 som försäljningschef. Innan dess höll hon till hos mobiloperatören 3, Dagens Industri och Letsbyit där alla hennes roller inkluderade någon form av försäljning.

Idag har hon inga planer vad gäller nytt jobb. – Jag har lite trådar ute men ingenting är klart ännu, det kommer nog landa inom sälj, alternativt reklam.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev