Stockholm får gratismagasin

2011-11-21 09:27  

I helgen var det premiär för stockholmarnas nya gratistidning "Totally Stockholm" - ett systermagasin till "Totally Dublin".

Magasinprojektet "Totally Stockholm" startade för två år sedan och i dagarna var det tidningssläpp. Tidningen ska innehålla en mix av allt från musik, film, mode och underhållning till stadsplanering och samhällsfrågor.

– "Totally Stockholm" ska vara en skarpsynt guide till det bästa Stockholm har att erbjuda, och kommer att fascinera, informera och underhålla alla som vistas i Stockholm oavsett om man kommer från Midsommarkransen eller Montreal, säger tidningens redaktionschef Peter Steen-Christensen, i ett pressmeddelande.

Tidningen ska komma ut en gång i månaden på 300 distributionspunkter i Stockholm och vänder sig till en "lite vuxnare" målgrupp.

Systertidningen "Totally Dublin" har funnits i över sju år.

– Vi har arbetat med Stockholm som projekt under ett par års tid men blev lite försenade på grund av att vi varit upptagna med andra tidningar. Det känns skönt att vi äntligen har kommit igång, säger vd Stefan Hallenius, i samma pressmeddelande.

Synnöve Almer

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt