Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Stockholm får gratismagasin

Publicerad: 21 november 2011, 08:27
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

I helgen var det premiär för stockholmarnas nya gratistidning "Totally Stockholm" - ett systermagasin till "Totally Dublin".


Magasinprojektet "Totally Stockholm" startade för två år sedan och i dagarna var det tidningssläpp. Tidningen ska innehålla en mix av allt från musik, film, mode och underhållning till stadsplanering och samhällsfrågor.

– "Totally Stockholm" ska vara en skarpsynt guide till det bästa Stockholm har att erbjuda, och kommer att fascinera, informera och underhålla alla som vistas i Stockholm oavsett om man kommer från Midsommarkransen eller Montreal, säger tidningens redaktionschef Peter Steen-Christensen, i ett pressmeddelande.

Tidningen ska komma ut en gång i månaden på 300 distributionspunkter i Stockholm och vänder sig till en "lite vuxnare" målgrupp.

Systertidningen "Totally Dublin" har funnits i över sju år.

– Vi har arbetat med Stockholm som projekt under ett par års tid men blev lite försenade på grund av att vi varit upptagna med andra tidningar. Det känns skönt att vi äntligen har kommit igång, säger vd Stefan Hallenius, i samma pressmeddelande.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.