torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Stampen startar bolag för kvinnosajter

Publicerad: 28 oktober 2014, 05:36
Uppdaterad: 29 juni 2017, 12:15

Stampen Media Group drar igång det nya bolaget Modern Women Media. Tanken är att användarna ska stå för majoriteten av innehållet.


DT

Dante Thomsen


Modern Women Media fokuserar på "kvinnan i alla livsstadier" och kommer att bestå av Stampen Media Groups sajter som riktar sig till kvinnor.

Bland dem ingår Familjeliv, GoBaby, Devote, Rodeo och Bröllopstorget.

Enligt Stampen själva når sajterna tillsammans 1,9 miljoner kvinnor i Sverige varje vecka.

Vd för det nya bolaget blir Emma af Robson som i nuläget är vd för Familjeliv.

– Våra sajter är en inspirationskälla för kvinnor i alla åldrar och innefattar intresseområden som mode och livsstil, familj, trädgård och mycket mer. Genom att samla kraften i ett bolag skapar vi en helt unik position på den digitala marknaden och blir i särklass störst mot denna målgrupp, säger Emma af Robson i ett pressmeddelande.

Modern Women Media ska bland annat satsa på egna webb-tv-produktioner och events.

– Vi kommer även kunna lära oss mer av varandra. Familjeliv utvecklar till exempel just nu sitt nya bloggkoncept. I det arbetet är erfarenheter och kunskaper från medarbetare som arbetar med de andra sajterna ovärderliga, säger Emma af Robson och fortsätter:

– För våra kunder innebär det att de får större möjligheter att nå sina målgrupper och vi kan skräddarsy lösningar för varje enskild kunds behov. Vår ambition är att Modern Women Media ska bygga ännu fler broar mellan varumärken och den köpstarka kvinnan.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev