Sparpaket på Expressen

2016-12-16 11:22  
Lina Modin, administrativ redaktionschef, säger att sparpaketet innebär att "vissa tjänster som idag är vakanta inte kommer att tillsättas", men att det inte är aktuellt med några uppsägningar på Expressen.

Bemanningsföretaget Marieberg Media drabbas när Expressen genomför sparpaket.

När Expressen genomför ett sparpaket kommer det inte att leda till uppsägningar på tidningsbolaget – därmot på bemanningsföretaget Marieberg Media, skriver Journalisten.

Lina Modin, administrativ redaktionschef, uppger för Journalisten att sparpaketet innebär att "vissa tjänster som idag är vakanta inte kommer att tillsättas", men att det inte är aktuellt med några uppsägningar på Expressen.

Hur många tjänster på Marieberg Meda det handlar om vill hon inte uppge.

"Hur organisationsförändringarna påverkar vikariebehovet är inte helt klart, det minskar nog på kort sikt men samtidigt uppstår hela tiden nya behov vartefter vi drar igång nya satsningar och projekt, när medarbetare är lediga och så vidare", skriver Lina Modin i ett mejl till Journalisten.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt