Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Sofis Mode ska säljas på Gina Tricot

Publicerad: 9 augusti 2011, 06:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

Dagensmedia.se kan i dag berätta att Sofi Fahrmans tidning Sofis Mode börjar säljas hos Gina Tricot, med start i morgon.


Ämnen i artikeln:

Sofi FahrmanAftonbladet

Den 15 juni relanserades Sofis Mode med en limmad rygg och fler sidor. Samtidigt ändrades även utgivningstakten till varannan vecka.

Nu kommer Sofis Mode alltså även att börja säljas i de hundra butiker som Gina Tricot har i Sverige.

Tidningen – som kommer stå vid kassalinjen – kommer dessutom ligga ute till försäljning i två veckor, vilket är en ökning jämfört med de fyra dagar som tidningen tidigare fanns till försäljning.

– Det här otroliga tillskottet på försäljningsställen är helt magiskt för vår del så det känns jättekul, säger Annica Lundbäck, redaktör på Sofis mode.

Hon berättar att Aftonbadet hela tiden tittar på nya möjliga försäljningsställen och att Gina Tricot är en "klockren samarbetspartner".

– Tidningen får ett nytt och otroligt relevant försäljningsställe precis där målgruppen befinner sig. Gina Tricot har ett snabbt uppdaterat mode och en bra trendkoll och det vill ju vi också ha så det känns helt rätt. Många hör dessutom av sig för att de inte hunnit köpa tidningen så det här ökar helt enkelt möjligheten.

Räknar ni med att öka annonsförsäljningen också?

– Utifrån samarbetet med Gina Tricot är det svårt att säga. Däremot kan vi se att att omgörningen av tidningen har fått ett fantastiskt gensvar bland annonsörerna.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Sofi FahrmanAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News