Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Sladjan Osmanagic till Aftonbladet

Publicerad: 29 Augusti 2013, 10:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

UPPDATERAD. Den tidigare Viasat-profilen Sladjan Osmanagic blir programledare i Aftonbladet TV.


Sladjan Osmanagic var tidigare en av Viasats mest profilerade fotbollsexperter.

Hösten 2011 gick han och Viasat skilda vägar och sedan dess har Sladjan Osmanagic bland annat arbetat på Bonniers produktionsbolag Scandinavian Studios.

Nu blir han alltså programledare i Aftonbladet, kan Dagens Media berätta. Värvningen är ett led i tidningens stora webb-tv-satsning.

– Det känns jättebra att börja jobba på Aftonbladet som gör den här storsatsningen. Det är ett ställe där det råder positivism och framtidstro vilket inte är helt vanligt i tv-sverige i dag, säger Sladjan Osmanagic till Dagens Media.

Programmet som han kommer medverka i är ett nytt format med namnet "Sportbladet Show" som har premiär den tredje september.

Förutom Sladjan Osmanagic kommer även Amanda Fredin, Tomas Roos, Daniel Breitholtz och Marcus Leifby att vara programledare.

– Det blir ett brett sportprogram som bevakar det som händer. Vi kommer naturligtvis att ha aktuella gäster och använda oss av Aftonbladets sportprofiler som till exempel Erik Niva. Jag kommer köra två gånger i veckan och det känns klart inspirerande, säger Sladjan Osmanagic och fortsätter:

– Det ska bli skitkul att bli programledare. Det är den rollen jag vill ha och det här känns som chansen jag väntat på.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.