Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Skavlans sidekick får egen talkshow – i lokalpressen

Publicerad: 12 mars 2015, 08:42
Uppdaterad: 31 mars 2016, 09:54

Skavlans sidekick Niklas Källner får en egen talkshow. "I särklass med Niklas" ska visas hos lokaltidningarna i Flow Networks nätverk.


Ämnen i artikeln:

Skavlan

Niklas Källner står för de förinspelade inslagen i SVT:s talkshow "Skavlan".

Nu gör han en egen talkshow – tillsammans med Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry och nystartade Flow Network, som levererar webb-tv till lokaltidningar.

– Vi letar ständigt efter bra nationellt och internationellt innehåll, och har fått många bra förslag från de produktionsbolag vi har varit i kontakt med, sade Flow Networks medgrundare Michael Werner vid en presentation av företaget och det nya programmet på torsdagsmorgonen.

– Talkshowen med Niklas kommer att bli en jättegrej!

Programmet, "I särklass med Niklas", kommer att spelas in inför publik och blanda intervjuer med gäster i studion, med humor- och underhållningsinslag. Varje avsnitt blir 45 minuter långt.

Flow Networks affärsidé är att leverera webb-tv-teknik och innehåll till lokaltidningarna runtom i Sverige, som komplement till tidningarnas lokala och egenproducerade tv-innehåll.

Företaget är bland annat med och producerar den nya svenska dramaserien "Gåsmamman" tillsammans med Endemol och huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport. Programmet kommer att få premiär i Flow Networks tidningsnätverk, innan det senare kommer att sändas även av Kanal 5.

Än så länge samarbetar Flow Network med NTM-gruppen, där bland andra Norrköpings Tidningar och Corren ingår. Härom dagen stod det klart att WPP går inom som delägare i bolaget.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Skavlan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.