måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Sjöshult återvänder till Expressen

Publicerad: 4 augusti 2010, 07:51
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:43

Dagens Industris reporter Fredrik Sjöshult börjar på Expressen.


MS

Martin Schori


Fredrik Sjöshult slutade som editionschef på Expressen i mars 2008 för att istället bli reporter på Dagens Industri. Nu återvänder han till Gjörwellsgatan.

– Jag fick ett spännande erbjudande. Expressen är en helt annan tidning än när jag lämnade. Varumärket är stärkt, det finns en positiv anda och man jobbar över flera kanaler, säger Fredrik Sjöshult till Dagensmedia.se.

Fredrik Sjöshult blir ekonomireporter på sin nya arbetsplats.

– Det är ganska likt det jag gör på DI, men kanske lite bredare, säger han.

Under sin tid som editionschef på Expressen blev Fredrik Sjöshult omskriven i Resumé, som hävdade att flera personer slutat på grund av hans ledarstil. Anklagelser som Fredrik Sjöshult kallade för "en anka".

Fredrik Sjöshult är kanske mest känd för att ha avslöjat den stora dataintrångsskandalen inför valet 2006, då han jobbade sin första vända på Dagens Industri. Avslöjandet gav honom Bonniers "Per Wendels pris till årets nyhetsjournalist".

I höstas meddelade Fredrik Sjöshult att han sagt upp sig på DI för att följa med Gunilla Herlitz till Dagens Nyheter. Men strax efteråt ångrade han sig och stannade kvar på Dagens Industri.

Fredrik Sjöshult börjar på Expressen den 23 augusti.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev