Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Simon Sköld och Reza Madadi till Metro

Publicerad: 23 augusti 2017, 13:45
Uppdaterad: 24 augusti 2017, 09:36

Reza ”Mad dog” Madadi.

De två profilerna blir en del av Metros MMA-satsning.


Ämnen i artikeln:

Metro

Metro som lanserat flera nya satsningar sedan ägarbytet tidigare i år drar nu igång ytterligare ett bevakningsområde. Den här gången är det MMA-fighting som står i centrum.

Som ett led i den nya satsningen börjar MMA-profilerna Simon Sköld och Reza Madadi som nya krönikörer på tidningen.

Simon Sköld är kanske mer känd för många som partnern till deckardrottningen Camilla Läckberg, som han även drivit en blogg tillsammans med. Han har också varit deltagare i TV4:s "Let's Dance". Men nu är det alltså som MMA-expert Sköld vill förknippas.

– Jag vill förmedla en mer rättvis bild av MMA. Den är mer rättvis i dag än för 5-10 år sedan, men det kan bli mycket bättre, säger Sköld, som själv tävlar i sporten, i en kommentar.

Han kommer likt kollegan och UFC-fightern Reza ”Mad dog” Madadi att skriva en krönika i månaden för tidningen. Den första publiceras idag.

– Vad är MMA? Är det lagligt slagsmål som borde förbjudas? Eller är det en grym träningsform och en accepterad idrott? Det ska vi prata om, säger Madadi.

Metros chefredaktör Staffan Erfors kommenterar satsningen:

– Vi tror på MMA och tycker inte att sporten får den respekt den förtjänar. Det vill vi ändra på och det här är det första steget.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.