tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Sesamy inleder samarbete med Icon

Publicerad: 21 mars 2023, 13:32

Styckköpstjänsten Sesamy inleder nu ett samarbete med Magasinet Icon. Det svenska lyxmagasinet erbjuder nu för första gången digitala styckköp genom Sesamys teknik.

Ämnen i artikeln:

SesamyDagspressPrenumerationer

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Enligt ett pressmeddelande från Sesamy lanserar nu det svenska lyxmagasinet Icon för första gången en digital utgåva och kommer att erbjuda digitala styckköp genom Sesamys teknik. Fram till nu har dessutom Icon varit helt printbaserad, en modell de nu överger med möjligheten till digitala styckköp.

LÄS OCKSÅ: Sesamy tar in riskkapital: ”Vår affärsidé får en skjuts i lågkonjunkturen” 

– Vi är glada att våran lösning vill stärka och stödja Icons självständiga röst i det svenska medielandskapet. Med våran möjlighet till styckköp kommer nu att säkra att läsare har tillgång till artiklar som betyder något för dem, medan vi säkerställer att Icon tjänar pengar på deras journalistik, säger Sesamys vd och grundare Måns Ulvestam, i ett pressmeddelande.

Ikons vd och chefredaktör Joel Persson fyller i:

– Våran utmaning har alltid varit att nå fler läsare och sprida våra unika berättelser. Vi är oerhört tacksamma och inspirerade av Sesamys lösning som nu gör att läsa kan ta del av våran journalistik, både som prenumeranter och styckköpare. Nästa steg blir att översätta fler artiklar till engelska så vi kan välkomna en global läsekrets till Ikons värld. 

LÄS OCKSÅ: Sesamy: Styckeförsäljning ett viktigt komplement till prenumerationen

 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev