Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Se & Hörs Carola-gratulation skrevs av Calle Schulman

Publicerad: 2 Mars 2012, 07:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Artisten Carola Häggkvists gratulation till kronprinsessan Victoria och prins Daniel skrevs av – Calle Schulman. Reportern sms:ade fel.


Ämnen i artikeln:

Calle SchulmanSe Hör

I det senaste numret av Se & Hör gratulerar kändisar kronprinsessan Victoria och prins Daniel till födseln av tronarvingen Estelle. En av gratulationerna är signerad Carola och lyder:

”Varma gratulationer och må Gud fader allsmäktig över allt levande på jorden låta sitt ansikte lysa över hela familjen.”

Reportern svarar:

"Tack så oerhört mycket, Carola. Underbart! Må gott!"

Enda problemet är att gratulationen är skriven av Calle Schulman, som reportern av misstag skickade sitt sms till.

– När jag fick sms:et tänkte jag att fan om man inte skulle skoja lite med dem. Jag valde att följa det kristna spåret men frågan var ju hur långt jag vågade gå innan de stekte det.

Blev du förvånad över att de faktiskt publicerade svaret?

– Ha ha, ja faktiskt. Det är med ”Guds fader allsmäktig över allt levande på jorden” trodde jag skulle få en liten klocka att ringa någonstans.

Har du fått några reaktioner från Se & Hör på det här lilla buset?

– Jag tror inte ens att de är medvetna om det än. Jag hoppas att både de och Carola förstår att jag inte menar något illa, men när det kommer en sådan här lobb, ja då måste man bara smasha.

Händelsen lyfts också upp i det senaste avsnittet av Alex Schulmans "Schulman Show".

Carina Löfkvist, chefredaktör och ansvarig utgivare på Se & Hör blir förvånad när hon får höra om Calle Schulmans tilltag.

– Det här känner jag inte alls till. Är det så, så är det förstås illa. Det är en frilansare som har ringt in det här och jag måste reda ut vad som hänt innan jag kan kommentera.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Calle SchulmanSe Hör

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.