Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Schulman värvar Aftonbladets tv-chef

Publicerad: 30 Mars 2012, 11:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:12

Aftonbladets tv-chef Nicklas Hermansson har sagt upp sig. Istället ska han börja på Calle Schulmans produktionsbolag Hard Hat Media.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Aftonbladet har under en längre tid haft ett nära samarbete med Hard Hat Media, som bland annat producerat Schulman Show.

Nu väljer alltså tv-chefen Nicklas Hermansson att lämna Aftonbladet för att gå till produktionsbolaget, där han blir kreatör och producent. Hard Hat ägs av Snowman och drivs av Calle Schulman och Mats Dicklén.

– Aftonbladet TV har aldrig haft så många tittare som nu. Och jag har aldrig haft så roligt på jobbet som just nu. Därför är det dags att hitta nya utmaningar. Det här är inte slutet på min kärlekshistoria med Aftonbladet. Den tar bara en annan form, säger han i ett pressmeddelande.

På Aftonbladet har Nicklas Hermansson arbetat i åtta år och tidningen letar just nu efter en ersättare.

– Jag ser fram emot fler samarbeten Nicklas i framtiden. Han vill nu fokusera på programutveckling. Att Nicklas börjar på Hard Hat ger honom den möjligheten, vi jobbar mycket med dem idag och kommer att fortsätta att utveckla tv-verksamheten på Aftonbladet tillsammans med dem, säger Aftonbladets chefredaktör Jan Helin i ett pressmeddelande.

Nicklas Hermansson gör sin sista dag på Aftonbladet den 26 april.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.