Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Schibsted lanserar samlingsabonnemang i Norge – även Sverige tittar på nya kombinationer

Publicerad: 2 november 2022, 07:02

På Schibsted i Sverige undersöks just nu möjliga nya abonnemangserbjudanden.

Schibsted i Norge har nyligen släppt ett abonnemang som samlar alla nyhetsmedier. Nu utreds möjligheterna kring nya produktkombinationer också i Sverige.

Ämnen i artikeln:

NyheterSchibsted

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Nyligen lanserade Schibsted i Norge ett abonnemangsalternativ som ger prenumeranten tillgång till allt innehåll från de norska Schibsted-titlarna Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, E24, Dine Penger, Podme och Magasin Plus.

Abonnemanget som heter ”Full tilgang” kostar 329 norska kronor i månaden. Tor Jacobsen, chef för användarintäkter i Norge, konstaterar att variationen i erbjudandet är dess USP.

– Här får kunderna tillgång till en bredd av innehåll som vi tror är unikt i norska sammanhang. Det handlar inte om att vi har samlat flest titlar i en och samma prenumeration, utan om att vi erbjuder så många olika typer av innehåll, säger han i ett pressmeddelande som norska Journalisten refererar till.

Schibsteds norska verksamhet är känt för att ofta ligga ett steg före. Men huruvida något liknande abonnemang, där exempelvis Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Omni ingår, kan bli aktuellt i Sverige återstår att se.

Johan Lindbladh, head of external communications i Sverige, vill bara kommentera saken kort.

– Det vi kan säga i nuläget är att vi just nu utforskar möjligheterna kring nya produktkombinationer i Sverige, för att se vad våra svenska användare och kunder önskar sig.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev