Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Sandra "Niotillfem" Beijer återvänder till Metro

Publicerad: 18 mars 2015, 07:24
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Sandra Beijer, känd som Niotillfem, har bloggat om bland annat New York och sitt jobb som copywriter. Nu återvänder hon till Metro för att skriva krönikor och blogga om mode.


Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerMetro

För över sju år sedan började Sandra Beijer blogga på Metrobloggen, under namnet Niotillfem. Nu återvänder hon och börjar skriva krönikor för tidningen. Sandra Beijer ska också flytta sin blogg till metromode.se.

– Det ska bli jättespännande och lite läskigt. Jag har bloggat på samma ställe i nästan fem år och känner mig redo för en ny plats nu. Eller en nygammal snarare, säger Sandra Beijer i ett pressmeddelande.

Sandra Beijer har också arbetat som copywriter. Bland annat på Garbergs i Stockholm och Wieden+Kennedy i New York.

– Sandra är en selfmade stilikon som sätter trender inte bara inom livsstil utan också har en berättarröst som fångar in och betyder något för många i vår målgrupp. Jag ser fram emot att ge Sandra en ny plattform för hennes åsikter, tankar och funderingar som jag tror många av våra läsare kommer att uppskatta, säger Kristoffer Regnfors, tillförordnad chefredaktör på Metro, i ett pressmeddelande.

Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode, säger att Sandra Beijer är en drömrekrytering och tror att hennes uppdrag på Metro Mode kan komma att växa.

– Med Sandra på plats kan vi nå ut till en ny spännande målgrupp och tillsammans med Sandra kan vi skapa ännu mer relevant innehåll för unga tjejer som kanske inte konsumerar traditionella online-medier utan letar efter något annat, säger Hannah Sjöström.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.