Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Så många såg Aschberg jaga nättroll

Publicerad: 2 April 2014, 07:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:42

Igår var det premiär för "Trolljägarna", där Robert Aschberg ställer näthatare och nättroll mot väggen. Dagens Media har tittarsiffrorna.


Ämnen i artikeln:

MTG TV

Klockan 22.00 igår sändes det första avsnittet av den nya MTG TV-satsningen "Trolljägarna".

- Inspelningarna har varit spännande och lärorika. Vissa personer börjar gråta medan andra är jäkligt stöddiga. Vi har jagat allt från människor som sysslar med trakasserier på heltid till högerextremister och andra som tillbringar sina dagar med att skriva hatkommentarer, har Robert Aschberg tidigare sagt till Dagens Media om programmet.

Enligt preliminära siffror från MMS sågs det första avsnittet av "Trolljägarna" av 449 000 tittare. Det gav TV3 en rating på 4,2 procent i huvudmålgruppen 15-49 år.

– Det är oerhört glädjande. "Trolljägarna" har fått idel lovord och det har varit ett enormt engagemang i sociala medier. Det verkar vara ett program som ligger rätt i tiden och som verkligen berör, säger MTG TV:s presschef Max Lagerbäck till Dagens Media.

Igår klockan 20.00 var det också premiär för "Frantzén styr upp" i TV3. Det programmet sågs av 243 000 tittare och hade en rating på 2,9 procent i huvudmålgruppen 15-49 år.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.