Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Så hanterar Kjöller kritikstormen

Publicerad: 30 September 2013, 11:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:32

Nu anklagar TV4:s Kalla Fakta Hanne Kjöller för att ha manipulerat fakta. För Dagens Media berättar Hanne Kjöller om hur hon hanterar kritikstormen.


Ämnen i artikeln:

H MTV4

I en lång debattartikel i dag skriver Kalla Faktas redaktion att Hanne Kjöller manipulerat fakta om deras program om H&M:s löner i Kambodja. Och de är långt ifrån de första att kritisera DN:s ledarskribent och hennes bok "En halv sanning är också en lögn".

Hanne Kjöller har fullt upp med att medverka i olika debatter och försvara sin bok. I dag har hon även skickat in en debattartikel till Sverige Radios diskussionsplattform "Medieormen" där hon svarar på kritiken, berättar hon för Dagens Media.

– Jag är i Kalmar nu och ska vara med i radio här, sen ska jag vara med i pk-debatten och prata på Poppius på tisdag.

Om kritiken från Kalla Fakta säger Hanne Kjöller så här:

– Jag tar gärna kritiken och debatten mot alla men jag kan inte ta alla samtidigt. Därför tänker jag låta det här ligga, jag tänker inte ens titta på det nu, jag får göra det efter onsdag - om jag pallar. Det är saker dygnet runt, jag har suttit hela helgen och förberett mig.

Hon fortsätter:

– Jag blir beklämd av att bilden sprids att det är en massa faktafel i boken.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

H MTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.