Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Så blir coronahösten för Stampen, Schibsted och Bonnier News

Publicerad: 24 Augusti 2020, 05:50

Johan Lindbladh, kommunikationschef på Schibsted, och Anders Eriksson, vd för Bonnier News, säger att det blir hemarbete fram till årsskiftet i de respektive mediehusen.

Foto: Schibsted och Bonnier News

Det blir fortsatt hemarbete för de flesta på Schibsted, Stampen och Bonnier News. Men permitteringarna väntas minska eller försvinna framöver. ”Det är viktigt att röra sig från krishantering mot hållbar långsiktig planering”, säger Johan Lindbladh, kommunikationschef på Schibsted.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsSchibstedDagspressStampen

Stampen förlänger möjligheten till hemarbete till den 4 oktober med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Men redan nu jobbar vissa medarbetare från kontor. En återgång, när det är möjligt, blir därför

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.