tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Robin Govik till Mittmedia

Publicerad: 9 oktober 2014, 11:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:23

Lämnar sin nyckelposition på Aftonbladet för Mittmedia.

Ämnen i artikeln:

MittmediaAftonbladet

SA

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se


Robin Govik blir ny redaktionell affärsutvecklingschef i Mittmedia, skriver mediehuset i ett pressmeddelande.

– Robin Govik kommer att ha en nyckelroll i Mittmedias fortsatta snabba, digitala transformation. Han har en perfekt bakgrund med en spetskunskap i snabb digital innehållsutveckling nära kund och kommer att få ett stort ansvar i vårt strategiska arbete. Jag är mycket nöjd med att kunna knyta Robin Govik till oss, säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i ett pressmeddelande.

Robin Govik, som i dag är chef för Aftonbladets nyhetsarbete i alla kanaler, arbetar för tillfället med den så kallade Aftonbladetrapporten, som pekar ut tidningensn digitala framtid.

Hans har tidigare varit nattchef, editionschef och nyhetschef print och online.

I en kommentar säger han:

– Jag har jobbat på Aftonbladet hela mitt vuxna liv. Det har varit tio fantastiska år och hade lätt kunnat bli tio år till. Men nu har min familj och jag bestämt oss för att flytta till Örnsköldsvik, säger Robin Govik i en kommentar.

Den 1 januari tillträder han nya tjänsten, med placering i Örnsköldsvik.

– Vi vill lämna storstaden och samtidigt komma närmare min frus familj. Nu dök det upp ett läge för både min fru och för mig att testa något nytt, säger Robin Govik.

Aftonbladets publisher Jan Helin:

– Robin Govik har betytt mycket för utvecklingen av nyhetsarbetet på Aftonbladet. Det är en förlust för oss att han slutar, men jag är full av respekt för hans beslut att prioritera familjen och gratulerar Mittmedia. Jag tackar Robin för alla år vi jobbat ihop och ser fram emot att fortsätta vår relation som jaktkamrater.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev