Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Res chefredaktör till nya Bonnier-tidningen

Publicerad: 28 Mars 2011, 12:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Som dagensmedia.se avslöjade tidigare i dag planerar Bonnier att lansera en ny tidskrift – och har rekryterat hos konkurrenterna. Nu bekräftar Peter Smirnakos, i dag chefredaktör för tidningen Res att han är en del av Bonniers nya satsning.


Ämnen i artikeln:

RESBonnier Tidskrifter

Bonniers plan är, enligt vad dagensmedia.se erfar, att lansera en ny manstidning för att konkurrera med bland annat Café.

Nu kan dagensmedia.se avslöja att Bonnier rekryterat Peter Smirnakos, från Emma publishing, där han är chefredaktör för tidningen Res.

– Jag börjar på Bonnier Tidskrifter på fredag men vad jag ska göra där kan jag inte säga så mycket om, säger Peter Smirnakos till dagensmedia.se.

Som dagensmedia.se tidigare berättat ska även Joel Persson, som vann utmärkelsen "Årets ad" 2004, sluta på Café för att arbeta med ett nytt projektet - som enligt uppgift är en manstidning för Bonnier Tidskrifter.

– Jag skissar på en annan tidning som är nöjesartad. Mer än så kan jag inte säga, säger Joel Persson till dagensmedia.se.

Dagensmedia.se söker Ulrika Saxon, vd för Bonnier Tidskrifter.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

RESBonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.