Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Rekordstort intresse för tidskriftspriset

Publicerad: 15 September 2009, 06:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

Sveriges Tidskrifter har fått in rekordmånga bidrag till Tidskriftspriset 2009.


– Alla är otroligt trötta på alla skriverier om lågkonjunkturen. Man behöver verkligen lite glamour, fest och kul, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter, till Dagensmedia.se.

Hon tror att dagens tuffa situation för tidskrifterna har medfört att tävlingens tolv kategorier tillsammans har fått in 287 bidrag i år.

– TheI tuffa tider sitter man inte och väntar utan ser till att göra om sina tidningar och vässa koncepten. Då vill man visa upp det. Därför har vi också fått in allra flest bidrag i den nya kategorin ”Årets omgörning”.

En annan nyhet i årets omgång av Tidskriftspriset är kategorin ”Årets annonssäljare”.

– Om det är några som behöver en klapp på axeln i dessa tider så är det våra annonssäljare, säger Kerstin Neld.

Årets Annonssäljare utses av en jury bestående av de omkring 100 medierådgivare som under de senaste åren har genomgått Sveriges Tidskrifters utbildning Diplomerad Tidskiftsrådgivare. Omröstningen pågår september ut.

De nominerade bidragen i respektive kategori presenteras den 1 oktober. Vinnarna avslöjas på Tidskriftsdagen den 20 oktober.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.