måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Qtee släpper golfmagasin för kvinnor

Publicerad: 24 augusti 2010, 04:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Qtee, Sveriges största nätverk för kvinnor inom golf, släpper tidning. För produktionen står Aller Custom Publishing.


HW

Henrik Widell


Qtee drog igång verksamheten 2004 med målet att utveckla svensk damgolf. Organisationen anordnar bland annat tävlingsserier för damer, erbjuder skräddarsydda företagsevent och sponsringsaktiviteter, samt certifierar golfbanor. Och nu startar de alltså också en tidning.

– Vi tycker det saknas en tidning som hanterar frågor som berör kvinnor och golf. Vi har besökt över 200 klubbar genom åren och stöter hela tiden på de frågeställningar som de golfspelande damerna har, säger Lotta Malkar, vd för Qtee Europe.

Organisationen gjorde själv en tidning i våras som de fick bra gensvar på. Det sporrade till att löpa hela linan ut.

– Men vi är bara lekmän vad tidningsmakeriet beträffar. Vår expertis ligger inom golfen och att göra tidning är något som tidningsproffs ska hålla på med, säger hon om beslutet att anlita Aller Custom Publishing.  

Qtee ska distribueras fyra gånger per år som bilaga tillsammans med Svensk Golf till alla registrerade golfspelande kvinnor. Antalet varierar mellan 120 000 – 140 000.

Tidningens kostnader ska bäras helt och hållet av annonser.

– Vår ambition är inte att tjäna pengar på tidningen utan att få fler kvinnor att spela golf och att hålla kvar dem som har börjat, säger Lotta Malkar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev