Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Promedia rekryterar tidningschef

Publicerad: 1 Mars 2011, 06:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:19

Efter en lång rekryteringsprocess är det nu klart att Katrin Säfström blir ny tidningschef i Södertälje.


Ämnen i artikeln:

Promedia

Lokaltidningarna Länstidningen Södertälje, Södertälje Posten och Nynäshamnsposten får en ny tidningschef – Katrin Säfström.

– Hon är en bra chef och en erfaren tidningsmänniska som förstår sig på lokaltidningens utmaningar, säger Lena Larsson, vd på Mediebolaget Promedia i Mellansverige.

Rekryteringen är ett led i processen att stärka och utveckla lokaltidningarnas positioner i Södertälje och Nynäshamn. Katrin Säfström är för tillfället chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen Folket i Eskilstuna.

– Det har varit en lång rekryteringsprocess där vi inte känner någon tvekan över att det här är ett bra val. Vi är glada att hon vill komma till oss, säger Lena Larsson.

Katrin Säfström efterträder Thelma Kimsjö som numera är tidningschef på Vestmanlands Läns Tidning. I Mediebolaget Promedia i Mellansverige ingår fjorton lokaltidningar i områdena Mälardalen, Närke och Bergslagen.

Stephan Drenzel

Ämnen i artikeln:

Promedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.