Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Premiär för DN:s betalväggar i dag

Publicerad: 28 Mars 2012, 03:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:28

I dag är det premiär för DN:s nya betalvägg, som ska innehålla allt innehåll från papperstidningen. Här är kampanjen som ska lansera satsningen.


Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

Som dagensmedia.se tidigare berättat lanserar DN två nya typer av digitala abonnemang för dn.se. Med start klockan 03:00 i dag, onsdag, läggs allt innehåll från papperstidningen ut på den nya sajten dagensnyheter.se.

För att ta del av nyheterna i Ipad-versionen DN Plus och på prenumerantwebben får tidningens prenumeranter betala 29 kronor i månaden. Är man inte prenumerant kostar det istället 199 kronor i månaden.

Även kampanjen som ska lansera betalväggen har premiär i dag.

– Vi utgår från samma manér som vi gjorde när vi lanserade nya Dagens Nyeter. Vi har pratat med många läsare som har fått komma till tals och berätta om sina behov och önskemål för betalväggen. Det använder vi i kampanjen, säger marknad och försäljningschefen Johan Othelius till dagensmedia.se.

Kampanjen kommer primärt att gå i DN:s egna kanaler.

– Vi har annonser i papperstidningen kombinerat med banners och landningssidor där själva produkten. Vår huvudmålgrupp för den här kampanjen är våra läsare, de som redan har tidningen.

Kampanjen är framtagen av DN och byrån Tack och lov.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.