Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Point Logistik får ny vd

Publicerad: 8 juli 2022, 05:49

Distributionsbolaget Point Logistik bär ut Gota Medias morgontidningar i Sjuhärad, Kronoberg, Kalmar, Blekinge samt Östra Skåne.

Foto: Point Logistik

Lena Brink blir ny vd för Gota medias distributionsbolag Point Logistik. Hon ersätter Johan Lundin som i höst går i pension.


Ämnen i artikeln:

NyheterGota Media

Lena Brink har en mångårig erfarenhet av tidningsdistribution i olika roller. I dag är hon chef för logistikutveckling inom Point logistik och tidigare har hon arbetat på Tidningsbärarna.

Men vid månadsskiftet oktober/november kliver hon alltså in som ny vd Point Logistik när den nuvarande vd:n Johan Lundin går i förtida pension.

– Vi har en spännande tid framför oss där vi måste få våra affärer att växa och där vi kommer transformera tidningsutbärning till något nytt. Vi har gemensamt bestämt att det ska vara vår ledstjärna och den målbilden ger mig energi, säger Lena Brink i ett pressmeddelande.

I Johan Lundins roll har det tidigare ingått ett övergripande ansvar för tryckeriverksamheten i koncernen. Så kommer det dock inte att vara fortsättningsvis. I stället kommer cheferna för tryckerierna, Jan-Åke Lundgren i Karlskrona och Tommy Johnsson i Borås, att rapportera direkt till koncernchefen. 

Distributionsbolaget Point Logistik bär sedan 2018 ut Gota Medias morgontidningar i fem områden: Sjuhärad, Kronoberg, Kalmar, Blekinge samt Östra Skåne. Utöver det har bolaget en paketverksamhet.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NyheterGota Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev