Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Plura granskar krogar i nya City

Publicerad: 13 Augusti 2009, 07:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:17

Större möjligheter till skräddarsydda annonslösningar i nya City, enligt försäljningsdirektören.


I dag, torsdag, delas första numret av nya Stockholm City ut. Tidningen produceras nu av Spoon, på uppdrag av Bonnier Tidskrifter, men tidningsmakarna har hela tiden varit noga med att säga att det inte blir några stora förändringar eftersom man tror på Citys koncept.

Problemet har istället varit att tidningen kostat för mycket att producera, enligt Bonnier.

Det som dock är nytt är tidningens skribenter. Förutom de redan kända, Jens Kärrman, Malena Rydell, Natalia Kazmierska och Agnes af Geijerstam så skriver gamle Eldkvarn-sångaren Plura Jonsson krogrecensioner och Annette Kullenberg har plockats in som krönikör. Även Johan Såthe har byline i tidningen.

Chefredaktör är Stefan Sjödin, tidigare på Tidningskompaniet.

Stockhom Citys första utgåva i ny regi har 26 sidor och sex helsidesannonser. Dessutom medföljer en 12-sidig bilaga från Sportex.

– I nya City kommer det finns möjligheter till fler kreativa och fast placeringar och vi kommer att kunna göra fler skräddarsydda lösningar, säger Daniel Bexell, försäljningsdirektör, som basar över 16 säljare på avdelningen.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.