Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Nytt uppdrag för Gunilla Herlitz

Publicerad: 15 augusti 2016, 13:00
Uppdaterad: 15 augusti 2016, 13:14

Tidigare Bonnier News-chefen Gunilla Herlitz blir ny styrelseledamot i Marginalen Bank.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsDagens IndustriDagens Nyheter

I februari tidigare i år stod det klart att Gunilla Herlitz lämnar sina uppdrag inom Bonnier News. Idag valdes hon till ny styrelseledamot i Marginalen Bank, vid en extra bolagstämma.

– Jag ser fram emot att ingå i styrelsen i Marginalen Bank som mycket framgångsrikt har vuxit sig allt starkare. Det ska bli mycket spännande att vara med och utveckla banken ytterligare. Att banken är entreprenörsdriven med Ewa Glennow som ägare betyder att Marginalen Bank kommer fortsätta att vara en innovativ utmanare på marknaden, säger Gunilla Herlitz i ett pressmeddelande.

Gunilla Herlitz är omtalad för sina år som vd för Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter samt affärsområdesansvarig för Bonnier News.

Hon har även varit chefredaktör för Dagens Nyheter och Dagens Industri samt varit journalist inom både affärs- och kvällspress. Gunilla Herlitz var även medlem i Bonniers koncernledning.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.