Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Nytt magasin för bakälskare

Publicerad: 20 Maj 2016, 08:14
Uppdaterad: 20 Maj 2016, 08:19

Den 24 maj lanseras det nya bakmagasinet Baka & Sylta, ett magasin som följer den rådande baktrenden.


Saverus satsar på tidningsmarknaden och den 24 maj lanseras det nya magasinet Baka & Sylta. Man har baserat innehållet på det ökande mat- och bakintresset.

Man har sett att matlagningsprogram och bakprogram tar upp en stor del av dagens tv-tablå och fortsätter att gå starkt. Många nya digitala forum inom ämnet har också uppstått som en konsekvens av det växande intresset.

Lars Schilling Jacobsen, vd för Jacobsen Publications som är utgivaren bakom det nya magasinet, är övertygad om att det även finns ett intresse för en ny baktidning på marknaden:

– Det kommer alltid finnas plats för den goda läsupplevelsen som bara tryckt media kan ge. Det kräver foto av hög kvalitet, inspirerande innehåll och ett skarpt koncept, något som Baka & Sylta magasinet uppfyller till fullo, säger han i ett pressmeddelande.

Magasinet kommer innehålla en mängd olika recept på syltningar och bakverk som följer säsongens smaker och högtider. Magasinet kommer ges ut sex gånger om året.

Ebba Elfstrand

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.